Nya funktioner samt ändringar i och med 1.3

Information angående Imaginea.se och Minecraft.

Nya funktioner samt ändringar i och med 1.3

Inläggav System » 16 aug 2012, 02:30

I och med uppdateringen till 1.3 har det tillkommit en del ändringar och nya funktioner som är viktiga att känna till. Samtliga ändringar och funktioner är listade här nedan. Utifall du har några frågor, kontakta oss på contact@imaginea.se eller in-game.


Ändringar:

  • Du använder inte längre itemet "Spindeltråd" för att kolla upp regioner. Detta item är numera bytt till "Träspade". Precis som vanligt högerklickar du med träspaden för att lista regionerna.
  • Träspaden är nu bytt till en pil. Arrow är alltså det item man använder för att kolla upp regioner nu!
  • Samtliga gamla böcker som har skrivits i BookWorm har tagits bort eftersom den nya versionen inte är kompatibel med de gamla böckerna (eftersom det nu finns böcker i vanilla).

Nya funktioner:
  • Du kan numera både lägga till och ta bort medlemmar från din egna region, förutsatt att du är ägare i den regionen. För att lägga till en medlem, skriv "/rg addmember <regionsnamn> <spelarnamn1> <spelarnamn2> <spelarnamn3>". För att ta bort en medlem från en region, var god skriv "/rg removemember <regionsnamn> <spelarnamn1> <spelarnamn2> <spelarnamn3>".

    Observera: Denna funktion är under utvärdering och kan när som helst komma att tas bort. Endast Builders+ kan använda kommandot.


  • Du kan numera kolla hur mycket pengar en spelare har, för att göra det skriv "/money <spelarnamn>".
  • Man kan numera enkelt se vilken grupp en spelare tillhör som är inloggad genom att använda TAB. Färgerna på spelarnamnen i onlinelistan motsvarar den gruppfärg som spelaren har.
  • För att unsigna en bok som du redan signerat för att möjliggöra ändringar var god håll i boken och skriv "/bw unsign".

Info om nya världar!
Värt att nämna är att vi tyvärr inte har fått möjligheten att lägga upp en PvP-värld ännu. Det var även tal om att vi skulle utöka vår värld i öst med ännu en värld, men även det har blivit lagt på is. Detta pga långsam utveckling från skaparna av det plugin vi väntat på. Pluginet är fortfarande inte klart och iom detta känner vi att vi inte kan förlita oss på ett sånt plugin för att utöka vår värld.
Mest troligt kommer vi därför inte skapa någon ny värld i öst. Dock kvarstår planerna om att skapa en PvP-värld så fort vi får möjlighet till det.

I dagsläget är vår "WorldBorder" på samma ställe som den varit tidigare. Om vi inte ändrar oss ang ovanstående information, kommer vi utöka gränsen inom kort.



Med vänliga hälsningar,
System Operators
System
I'm completely operational and all my circuits are functioning normally
I'm completely operational and all my circuits are functioning normally
 
Inlägg: 100
Blev medlem: 01 jan 1970, 02:00

Återgå till Information

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst